Entrevista al programa de ràdio de Territorimac

nuriasanguino.com > Mobile  > Entrevista al programa de ràdio de Territorimac
entrevista nuria sanguino

Entrevista al programa de ràdio de Territorimac

Aquí teniu el programa de ràdio de “Territorimac” en què em van entrevistar.

En el passat saló del Còmic de Barcelona 2016 (després del mogut “saló del manga 2015”, enfocat al projecte “Making Comics in Japan” realitzant entrevistes, conferències i ventes de “Gochisou”), vaig tenir l’oportunitat de ser entrevistada per aquesta ràdio online, mentres feia una mostra de dibuix a les cintiqs del estàn de l’escola JOSO“.

En aquest programa informo dels meus mètodes de treball, les meves tècniques, algunes de les meves referències, i molt més.

Descobreix el meu estil preferit, quines corrents més influeixen en el meu treball així com quines tècniques utilitzo per fer els meus treballs d’il·lustració<br />

user-gravatar
Nuria Sanguino
6.524 Comments